top of page

באוויר בים וביבשה- משחק המיון שאתם חייבים לנסות

עודכן: 31 ביולי 2023

את המשחק הבא שיצרנו היינו חייבות לשתף!


ree

משחק מיון מהנה, מעשיר ומפתח- שאתם הולכים להכין לגמרי בעצמכם (ואין יותר מספק מזה :)) הפעילות מתאימה לקטנטנים בגיל שנתיים וחצי ומעלה (עם תיווך ככל הנדרש).


להורדת קובץ התמונות לחצו ממש כאן-



ree

אספתי מכסים של אריזות מגבונים שהוסיפו אלמנט כיפי במיוחד, יצרתי שלושה פתחים בגודל מתאים ועליהם הדבקתי את המכסים של מגבונים שעליהם מופיע ציור של הקטגוריה.


במשחק מיינו תמונות לפי קטגוריות של אוויר 🌥ים 🌊ויבשה🌴

בחרתי פריטים מעניינים שהמיון שלהם הצריך חשיבה ( למשל בועות, צוללן, דבורה, עפיפון) וכן, בחרתי פריטים פחות שכיחים על מנת להעשיר את אוצר המילים.


ree

כמובן שהמשחק מזמן פתח לשיח נרחב יותר, אפשר לדבר על מאפיינים משותפים של פריטים מאותה קטגוריה, או מקטגוריות שונות וכן על נקודות השוני. רעיון נוסף, אפשר בכל פעם להכניס פנימה תמונה (מבלי שהאחר יראה) ולתאר מה הכנסנו באמצעות רמזים- כשהאחר צריך להקשיב היטב ולגלות מה בתוך הקופסה!


ree

שתהיה פעילות מהנה ומעשירה!

bottom of page